A palacsintához összekeverjük a hozzávalókat, majd egyenként kisütjük őket kevés felforrósított olajon.
A diótöltelékhez felforraljuk a tej felét 5 dkg cukorral, a narancs lereszelt héjával és a vanília kikapart magjával. Beleszórjuk a darált dió felét, majd a meghámozott, lereszelt almát, és sűrűre főzzük.
A máktölteléket ugyanígy készítjük el a megmaradt tejjel és további 5 dkg cukorral.
A túrótöltelékhez simára keverjük a túrót a megmaradt cukorral, a citrom lereszelt héjával, kifacsart levével, a tojással és a tejföl felével.
A réteslapokat széthajtjuk. Az első lapot meglocsoljuk az olvasztott vaj felével, majd rátesszük a második lapot is. Erre fektetjük a következő lapot, majd meglocsoljuk a megmaradt vajjal. Ráhelyezzük a palacsintákat, majd feltekerjük. Megkenjük az olaj és a megmaradt tejföl keverékével, majd 170 fokra előmelegített sütőben aranyszínűre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.