A sárgarépát meghámozzuk, felkarikázzuk. A meghámozott zellert felkockázzuk a kelbimbót elfelezzük. A burgonyát meghámozzuk, kis kockákra daraboljuk, a hagymát és a fokhagymát megtisztítjuk, majd apróra vágjuk.
Az olajat egy lábosban felforrósítjuk, és megdinszteljük rajta a kétféle hagymát. Hozzáadjuk a burgonyát, a kelbimbót, a borsót, a répát, a zellert és a leöblített zellerszárat, majd felöntjük kb. 1,5 l vízzel. Végül hozzáadjuk a leveskockát is, ízlés szerint fűszerezzük, és puhára főzzük a zöldségeket.
A főzési idő vége előtt pár perccel a fazékba tesszük az elfelezett paradicsomokat is. Apróra vágott petrezselyemzölddel megszórva tálaljuk az ételt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.