Vizet forralunk a tésztafőzéshez, és a tésztát a csomagon olvasható utasítás szerint megfőzzük. Leszűrjük, lecsepegtetjük, és hagyjuk kihűlni.
A paprikát megmossuk, a húsát kis kockákra daraboljuk. A virslit 5 perc alatt megfőzzük, vékony karikákra vágjuk. Az ecetes uborkát lecsepegtetjük, kis darabokra vagdaljuk.
Az öntethez a majonézt simára keverjük a joghurttal, a citromlével és a fűszerpaprikával, majd sóval és borssal ízesítjük.
A tésztát összekeverjük a paprikával, a virslivel, az uborkával, rálocsoljuk az öntetet, és 1 órára betesszük a hűtőbe. Tálalás előtt átkeverjük, esetleg ízesítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.