A megmosott és szárazra törölt húst felkockázzuk, a hagymákat felaprítjuk, a paprikákat és paradicsomot feldaraboljuk. A zsíron megdinszteljük a hagymát, hozzáadjuk a húst, és fehéredésig pirítjuk. Hozzáadjuk a paprikákat és a paradicsomot, és néhány percig pirítjuk, majd egy kevés vizet öntünk hozzá, és forrás után közepes lángon, fedő alatt főzzük.
Amikor a hús már majdnem puha, hozzáöntjük a vörösbort, fűszerezzük, és hozzáadjuk a zöldborsót is. Még kb. 10 percig főzzük, majd tányérra szedjük, és csilivel díszítve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.