A vajon megdinszteljük a felaprított hagymát, hozzáadjuk az apróra vágott fokhagymát, a felszeletelt répát, majd beletesszük a borsót.
Hozzáadjuk a lisztet, megszórjuk a paprikával, a borssal és a tárkonnyal, majd felengedjük a vízzel. Belemorzsoljuk a leveskockát, és 1 db apróra vágott csilipaprikát, és kb. 20-30 percig főzzük.
A nokedlihez összegyúrjuk a tojást, a lisztet, a sót és a vizet, majd beleszaggatjuk a levesbe. Ha megpuhultak a zöldségek és a nokedli, levesszük a tűzről. Tejföllel és csilipaprikával tálaljuk.
Megjegyzés
Ebben az undok, esős időben a zöldborsó a nyarat idézi, de a frissre sajnos legalább félévet még várnunk kell.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.