A vöröshagymát felkockázzuk és olívaolajon megdinszteljük, majd hozzáadjuk a fokhagymát.
Hozzáadjuk a gyömbért, a köményt és a mustármagot, és jó két percig együtt pároljuk. Két evőkanál víz hozzáadása után belepasszítjuk a garam masalát, a görögszénát, a kurkumát, a koriandert és a chilit. Ezt az elegyet pár percig kevergetjük, majd beleöntjük a kókusztejszínt, a paradicsomot és 2 dl vizet.
Gyakori kevergetés mellett kis lángon úgy 15-20 percig főzzük. Legvégül hozzáadjuk a citromlevet és a sót.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.