A sárgarépát ízlés szerint feldaraboljuk. A vöröshagymát, a fokhagymát és a petrezselyemzöldet felaprítjuk.
Egy fazékban felhevítjük az olívaolajat és a vajat, hozzáadjuk a hagymát, és üvegesre pároljuk. Pár perc múlva hozzáadjuk a fokhagymát, majd a sárgarépát is. Összekeverjük, és pár percig pároljuk.
Hozzáadjuk a petrezselyemzöldet, a zöldborsót és a rizst, majd alaposan összekeverjük, és további pár percig pároljuk. Ízlés szerint megszórjuk őrölt borssal, és rámorzsoljuk a zöldségleveskockát. Végül felöntjük a vízzel, megsózzuk, felforraljuk, majd mérsékeljük a hőfokot, és készre főzzük a levest.
Amikor már a rizs és a zöldségek puhára főttek, levesszük a tűzhelyről, majd belekeverjük a reszelt sajtot, és rögtön tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.