A sertéshúst felkockázzuk, és hideg vízben felforraljuk, majd a habos vizet leöntjük róla.
A szalonnát felkockázzuk és zsírjára sütjük. A szalonnát félretesszük, a kisült zsíron aranybarnára sütjük a húst. Felöntjük vízzel és alacsony lángon, lefedve 20 percig főzzük.
Megpucoljuk a zöldségeket és felkockázzuk mindegyiket, a hagymát egészben hagyjuk. Minden zöldséget a levesbe teszünk, és megsózzuk, megborsozzuk. Beletesszük a lestyánt, és további kb. 20 perc alatt készre főzzük. Kivesszük belőle a hagymát és a sült szalonnával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.