A tésztát a csomagoláson található előírás szerint lobogó, forró sós vízben kifőzzük, majd leszűrjük.
A brokkolit rózsáira szedjük és enyhén sós vízben előfőzzük, de csak annyira, hogy még roppanós maradjon. Leszűrjük és félretesszük.
A csirkemellet felkockázzuk és olívaolajon megpirítjuk. Sózzuk, borsozzuk, felöntjük tejjel és a vízzel és elkeverjük benne a sajtszósz alapport. Felforraljuk, majd folyamatosan kevergetve 10 percig főzzük.
A tésztát összekeverjük a brokkolival, a sajtmártásos csirkemellel és egy kivajazott tűzálló tálba tesszük. A tetejét megszórjuk reszelt sajttal.
180 fokra előmelegített sütőben 20-25 percig sütjük, míg a sajt szépen megpirul a tetején.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.