Elkészítés: A barackot egy nagy lábasba feltesszük főni. Már turmixoláskor beletettük a vanília magjait. A vaníliarudat is beletesszük, hozzáöntjük a cukrot, és a dzsemfixet is elkeverjük benne alaposan. A mazsolabort is hozzácsurgatjuk, és kevergetve felforraljuk.
Forrás után még 1-2 percig rotyogtatjuk, majd még forrón tiszta, csírátlanított üvegekbe töltjük. (Erre mindenkinek megvan a saját jól begyakorolt módszere, nem részletezném.) 5 percre fejjel lefelé állítjuk, majd rakhatjuk a kamrapolcra.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.