Felforrósítunk egy serpenyőt, és ropogósra sütjük benne a szalonnakockákat. A keletkezett zsiradékot leszűrjük, a pörcöket félretesszük.
A fokhagymát vékonyan felkarikázzuk, a salátafejeket felnegyedeljük. Felforrósítjuk a szalonnazsírt, és megfonnyasztjuk rajta a fokhagymát. Hozzáadjuk a salátát, az almaecetet, megsózzuk, megborsozzuk, és lefedve, kis lángon pároljuk néhány percig.
Meglocsoljuk a tejföllel, és rászórjuk a megpirított szalonnakockákat. Kínálhatjuk hidegen és melegen, előételként vagy köretként egyaránt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.