Az olajat felforrósítjuk, majd a megtisztított, felaprított hagymát puhára pároljuk rajta. Hozzáadjuk a cukrot, az áfonyát és a megtisztított, felkockázott almát. Belekeverjük az almalevet, egy kevés sót, az ánizst, a fahéjat, egy kevés borsot, a koriandert, a megtisztított, lereszelt gyömbért és a kimagozott, felaprított csilit. Felforraljuk, majd kis lángon 30 percig főzzük.
Néhányszor megkeverjük– akkor jó, ha az összes levét elfőtte, és a keverék jól besűrűsödött. Üvegekbe töltjük, majd gondosan lefedjük. Hagyjuk kihűlni, majd hűvös helyen tároljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.