A meghámozott, kimagozott almákat felkockázzuk, meglocsoljuk egy kevés citromlével, majd összeforgatjuk a cukorral, az őrölt fahéjjal és a zsemlemorzsával.
A kitekert tésztát felvágjuk két, egyforma méretű darabra, és azokra halmozzuk az almás keveréket, a durvára vágott diót, továbbá a megmosott, lecsepegtetett mazsolát.
Feltekerjük a tésztalapokat, majd megkenjük a tetejüket egy kevés, megolvasztott vajjal. Tegyük a réteseket sütőpapírral bélelt tepsibe, és süssük a 220 fokos sütő középső részében 20 percig. Végül vegyük ki, hagyjuk kissé hűlni a süteményeket, majd felszeletelve, egy kevés porcukorral meghintve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.