A citrom kifacsart levét összekeverjük 5 dl vízzel. Az almákat négyfelé szeljük, kimagozzuk, és a citromos vízbe helyezzük őket.
Az almalét felforraljuk a cukorral, majd beleszórjuk a meleg vízzel leöblített aszalt vörös áfonyát. A felforrósított vajon 3 percig pirítjuk a gnocchit, azután beleforgatjuk a leszűrt, lecsepegtetett almákat, és további 5 percig pirítjuk együtt.
Végül meglocsoljuk a mézzel és a vörös áfonyás almalével. Tányérokra halmozzuk, megszórjuk a finomra vágott pisztáciával. Forrón, egy kevés porcukorral meghintve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.