A banánt villával pépesítjük. Hozzáadjuk a lisztet, sütőport, tejet és a fahéjat. Jól elkeverjük. Sűrű tésztát kell kapnunk.
Az almákat nagyobb kör alakra vágjuk, körülbelül fél centi vastagra, meghintjük fahéjjal és édesítjük, ha szükséges.
A palacsinta tésztát kevés olajon nagyjából 4 percig sütjük. Vastagabb és kisebb palacsintákat sütünk a hagyományoshoz képest. Minden palacsinta tésztát lefedünk az ízesített alma karikákkal és egymásra helyezzük őket.
Megjegyzés
Az almákat nem kell előre megpuhítani, attól lesz finom, hogy kicsit átveszi a tészták melegségét, de mégis roppanós marad.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.