A csirkemellet vékony csíkokra vágjuk, és az olajon pirítani kezdjük. Megsózzuk, -borsozzuk, közben karikára vágjuk a hagymát, a paprikát, és kis kockákra a paradicsomot.
Ha a csirkemell elkezd pirulni, hozzáadjuk a hagymát, a zöldpaprikát, és együtt pirítjuk tovább. Amikor üvegessé válik a hagyma, hozzáadjuk a felkockázott paradicsomot is.
Amikor már levet enged, megszórjuk a felaprított petrezselyemzölddel. 1-2 percig pirítjuk még, majd hozzáadjuk a babot, és felfőzzük. Végül 2 dl bort adunk hozzá, és addig főzzük amíg szaftos nem lesz.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.