Egy nagyobb serpenyőben megolvasztjuk a vajat, és elkezdjük rajta párolni a megtisztított, felkarikázott pórét. Beleforgatjuk az apróra kockázott bacont, majd hozzáadjuk a megtisztított, felkockázott csirkemellet, megborsozzuk, és kevergetve fehéredésig sütjük a húskockákat.
A csirkéhez adjuk a meghámozott, vékonyan felcsíkozott répát, továbbá a kimagozott, felkockázott paprikát, és tovább pároljuk addig, amíg az összes alapanyag megpuhul.
A kuszkuszt felöntjük kétszeres mennyiségű, forrásban lévő, sós vízzel, és lefedve addig pihentetjük, amíg az összes folyadékot magába nem szívja. Tálalás előtt fellazítjuk az olívaolajjal. A kuszkuszt 4 db tányérra halmozzuk, végül rákanalazzuk a a baconös-pórés csirkét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.