A margarint habosra keverjük a porcukorral, a tojásokkal és a szódabikarbónával. Ezután hozzáadjuk a lisztet, és a tésztát összegyúrjuk (ha kissé lágy lenne, hozzáadunk még egy kevés lisztet). Egy tepsit sütőpapírral kibélelünk, majd a tésztából diónyi golyókat formázunk, és egymástól kicsit távolabb elhelyezzük őket a tepsin. Előmelegített sütőbe tesszük, majd közepes hőmérsékleten pár perc alatt szép világos színűre sütjük (vigyázunk, nehogy túlbarnuljon).
A sütőből kivéve egyesével kivájjuk az alját a forró golyóknak, majd egy tálcára tesszük, és hagyjuk teljesen kihűlni. Gyorsan dolgozunk, mert csak melegen lehet kivájni a golyókat, kihűlve törik.
A kikapart tésztát összemorzsoljuk, majd hozzákeverjük a kakaót, a porcukrot, a vaníliás cukrot és a rumaromát. A vajat felmelegítjük, hozzáajuk a tejet, majd hozzáöntjük a tésztamorzsához, és alaposan összekeverjük. Mielőtt a golyókba töltenénk, előtte hűtőbe tesszük, hogy egy kicsit megdermedjen.
A teljesen kihűlt félgolyókat megtöltjük a töltelékkel, majd két felet óvatosan összeragasztunk. Egy tányérba öntjük a vérnarancs-aromát, egy másik tányérba pedig kristálycukrot tesszük. Az összeragasztott barackokat gyors mozdulattal az aromába, majd a kristálycukorba forgatjuk. Ezután egy sütőpapírral bélelt tepsire tesszük, és hagyjuk pár órát állni, hogy az ízek kellően átjárják (az aromát ízlés szerint ecsettel is rákenhetjük).
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.