Egy jénait kivajazunk. Belekockázzuk a megmosott, meghámozott, kimagozott gyümölcsöket, megszórjuk fahéjjal, meglocsoljuk a lime levével, megcukrozzuk.
A vajból, a lisztből, a tejszínből, a tojásból, a cukorból, a sütőporból, egy csipet sóval tésztát gyúrunk, és pici golyókat formálva, rápakoljuka gyümölcsök tetejére. Nem túl szorosan, mert nőni fognak. Megszórjukbarnacukorral, majd az előmelegített 170 fokos sütőbe tesszük, kb. 45 percre.
Megjegyzés
Én alkalmanként szilvát is teszek bele: ennyi barack mellé kb. 6 db szilva fér. Nagyon finom angol hagyományos süti, kezdők is meg tudják csinálni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.