Egy mélyebb tálban a tojást az olajjal összekeverjük, majd felváltva, apránként hozzáadjuk a lisztet és a tejet, a végén hozzáöntjük a vizet, és egy kicsit pihenni hagyjuk. A palacsintasütőbe egy pár csepp olajat teszünk, felforrósítjuk, majd a szokásos módon kisütjük a palacsintákat.
A lereszelt hagymát az olajon megdinszteljük, beletsszük a darált húst, és megszórjuk őrölt pirospaprikával. Amikor a hús zsírjára sült, kifehéredett, felöntjük a paradicsomlével, majd sóval és bazsalikommal ízesítjük. Megszórjuk a liszttel, összefőzzük a tejföllel, majd egy nagyobb szűrőn leszűrjük.
Az átszűrt darálthúsos töltelékkel a palacsintákat megtöltjük, és négyrét hajtjuk, és egy kivajazott hőálló tálba tesszük úgy, hogy kissé fedjék egymást, majd tetejére öntjük a leszűrt levet, végül erre szórjuk a reszelt sajtot.
20 percre 180 fokra előmelegített sütőbe toljuk. Az elkészült ételt friss bazsalikomlevéllel, paradicsommal díszítjük, így tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.