A csirkemelleket megmossuk, szárazra töröljük, és csíkokra vágjuk. A sárgarépát és a hagymát megpucoljuk, megtiszítjuk, majd julienne-re vágjuk.
Serpenyőben felhevítjük a kókuszzsírt vagy olajat, rádobjuk a csíkokra vágott csirkét, megsózzuk és megborsozzuk. Addig pirítjuk, amíg a leve elpárolódik és pirosas színt kap. Végül hozzákeverjük a friss bazsalikomot.
A rizst forrásban lévő, sós vízben 20 perc alatt készre főzzük a csomagoláson található útmutató szerint. Ezzel tálaljuk a bazsalikomos csirkét.
Megjegyzés
A bazsalikom fantasztikus ízharmóniát, frissességet, illatot ad a csirkemellnek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.