A pórét meghámozzuk, felkarikázzuk, és 8,5 dl forrásban lévő, sós vízben 8 percig főzzük.
Közben a csirkemelleket megmossuk, szárazrat öröljük, és kissé kiklopfoljuk. A hússzeletek mindkét oldalát aranyszínűre pirítjuk a felhevített olajon, majd megsózzuk és megborsozzuk őket.
A pórét leszűrjük, és félreteszünk 5 dl felfogott főzőlét. A vajat felforrósítjuk, és világos színűre pirítjuk rajta a lisztet.
Felöntjük a főzőlével, valamint a tejszínnel, és közepes lángon, kevergetve sűrűre főzzük. Végül lehúzzuk a tűzről, beleforgatjuk a pórét a mustárral együtt, és megsózzuk, megborsozzuk.
A tejszínes mártást tűzálló tálba simítjuk, a hússzeleteket elrendezzük rajta, és a 175 fokos sütőben 10 percig sütjük. A finomra vágott snidlinggel és egy kevés durvára tört borssal megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.