Gyors mozdulatokkal összegyúrjuk a lisztet, a darált diót, a hideg vajat, 1-1 csipet sót és fahéjat, a kakaóport, a porcukrot, a tojássárgáját és a hideg fehérbort. A tésztát 1 órán keresztül pihentetjük a hűtőben. 1-2 mm vékonyra nyújtjuk, 10 cm átmérőjű köröket szaggatunk belőle, majd mindet megkenjük kevés olívaolajjal, és egyesével feltekerjük habrolócsőre.
Az olajat felforrósítjuk, és óvatosan beletesszük a tésztarolókat. Időnként megforgatjuk, hogy egyenletesen átpiruljanak. Óvatosan kiszedjük, majd letoljuk a hengerről. Még melegen, ecsettel mindet átkenjük a birsalmalekvárral. Hagyjuk kihűlni.
A töltelékhez összekeverjük a mascarponét a ricottával és a porcukorral, majd óvatosan hozzáforgatjuk a birsalmalekvárt, és a tésztahengerekbe töltjük. Végül csillagcsöves habzsákba töltjük a krémet, és megtöljük vele a tésztarolókat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.