A tésztát kifőzzük a csomagoláson található utasítás szerint. Leszűrjük, és olívaolajjal összekeverjük, hogy ne álljon össze.
Egy hőálló bögrébe vagy szufléformába pizzaszószt kanalazunk, megszórjuk a felkockázott mozzarellával, aztán a felaprított bazsalikommal, majd ismét paradicsomszószt és mozzarellát teszünk rá, végül a kifőtt tésztával körberakjuk az edényt. Rámerünk a paradicsomszószból, megszórjuk parmezánnal, és 15 percre 170 fokra előmelegített sütőbe toljuk.
Negyed óra elteltével kivesszük a tésztát a sütőből, és tányérra borítjuk. Melegen fogyasztjuk.
Nézd meg videón, hogyan készül a bögrében sült paradicsomos tészta
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.