A tojásfehérjét kemény habbá verjük 1 csipet sóval és a cukorral, majd a fahéjjal fűszerezzük. Egy lapostányért folpakkal becsomagolunk, és megkenjük az olajjal. Fagylaltkanállal ráadagoljuk a gombócokat úgy, hogy ne érjenek össze. Mikrohullámú sütőben fél percig főzzük 600 watton.
A tojások sárgáját a tejszínnel habosra keverjük, majd félretesszük. 1 dl vizet felforralunk a borral, a cukrokkal és 1 csipet sóval. Áttöltjük egy üstbe, majd forró vízgőz fölé állítjuk. Hozzákeverjük a tojássárgájával elkevert tejszínt. Belereszeljük a citrom héját, majd habverővel kevergetve besűrítjü. Kis lángon melegen tartjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.