Az összeaprított hagymát és a fokhagymát, megfuttatjuk olívaolajon, majd felöntjük a húslevessel és vízzel. Beletesszük a rózsáira szedett brokkolit és a felkockázott krumplit. Megsózzuk, -borsozzuk. Fogkeményre főzzük, majd botmixerrel összeaprítjuk. (A brokkoliból, amikor félig megfőtt, kiveszünk kicsit a díszítéshez.)
A levest visszatesszük a tűzre, ismét felforraljuk, majd beleöntjük a tejszínt, és elkeverjük. Amikor a újra forrni kezd, levesszük a tűzről.
Közben forró serpenyőben ropogósra sütjük a felkockázott bacont. A kenyeret kockákra vágjuk, és száraz serpenyőben szintén megpirítjuk. A baconchipsszel és a pirított kenyérkockákkal megszórva tálaljuk a levest.
Megjegyzés
A brokkoli egy különleges ízvilágú és színű zöldség. A baconchipsszel és pirított kenyérkockával egy igazi ízbomba!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.