Megtisztítjuk, majd megmossuk a brokkolit, majd rózsáira szedjük, a szárát feldaraboljuk. A fokhagymát megpucoljuk, szétzúzzuk és a felforrósított vajon üvegesre pároljuk a brokkolival együtt.
Felöntjük a levessel, felforraljuk, majd 5 percig főzzük. Hozzáadjuk a brokkolit, és fedő alatt még 10 percig főzzük. Levágjuk a főtt sonka zsíros részeit, a húsos részt csíkokra vágjuk.
Néhány brokkolirózsát kiemelünk, és félretesszük. A többit összeturmixoljuk a levesben, majd behabarjuk a tejszínnel, fűszerezzük sóval, borssal, reszelt szerecsendióval, és összemelegítjük.
A krémlevest tányérokba merjük, sonkacsíkokkal és a félretett brokkolirózsákkal díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.