Megtisztítjuk, majd megmossuk a brokkolit, majd rózsáira szedjük, a szárát feldaraboljuk. A fokhagymát megpucoljuk, szétzúzzuk és a felforrósított vajon üvegesre pároljuk a brokkolival együtt.
Felöntjük a levessel, felforraljuk, majd 5 percig főzzük. Hozzáadjuk a brokkolit, és fedő alatt még 10 percig főzzük. Levágjuk a főtt sonka zsíros részeit, a húsos részt csíkokra vágjuk.
Néhány brokkolirózsát kiemelünk, és félretesszük. A többit összeturmixoljuk a levesben, majd behabarjuk a tejszínnel, fűszerezzük sóval, borssal, reszelt szerecsendióval, és összemelegítjük.
A krémlevest tányérokba merjük, sonkacsíkokkal és a félretett brokkolirózsákkal díszítjük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.