Megfőzzük a brokkolirózsákat sós vízben. Leszűrjük, villával pépesítjük, és hagyjuk kihűlni.
Beáztatjuk a zsemlét egy kevés langyos vízbe, kinyomkodjuk, és egy tálba tesszük. Hozzáütjük a tojást, beletesszük a kihűlt brokkoli pépet, a sót és borsot, és a fokhagymát is belereszeljük. Jól kidolgozzuk a masszát kézzel.
Ha lágy, akkor zsemlemorzsával sűríthetjük. A lényeg, hogy olyan állaga legyen, amiből golyókat formázhatunk.
A kész fasírtgolyókat kicsit kilapítjuk, meghempergetjük zsemlemorzsában, és nem túl forró, félbő olajban kisütjük. Nagyon hamar elkészül, elég, ha picit pirosodik.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.