Az apróra vágott hagymát a felhevített olajon megpirítjuk, hozzáadjuk a fűszereket, a felaprított fokhagymát és kaliforniai paprikát, majd 5 percig tovább pirítjuk. Ezután adjuk hozzáadjuk a húst, amit addig pirítunk, míg szép színt kap.
Megszórjuk pirospaprikával, belemorzsoljuk a leveskockát, felöntjuk 3 dl vízzel, és hozzáadjuk a hámozott paradicsomot, a paradicsompürét, a feldarabolt csilipaprikát és a cukrot. Forrástól számítva 30 percig fedő alatt főzzük. Ha szükséges, a vizet pótoljuk.
Ha megfőtt a hús, belekeverjük a bab- és kukoricakonzerveket, és 10 perc alatt összeforraljuk. Friss kenyérrel tálaljuk. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.