A csípős lecsó virslivel és tojással elkésztéséhez az olvasztott zsíron közepesen megpirítjuk a vékony szeletekre vágott hagymát, majd hozzáadjuk a csíkokra vágott fehér és csípős zöldpaprikát. Megsózzuk, és addig sütjük, míg majdnem teljesen megpuhulnak.
A paradicsomot felszeleteljük, és ezt is hozzáadjuk. A zöldségeket ezután puhára pirítjuk, majd hozzáadjuk a felszeletelt virslit, és kb. 5 percig még sütjük a lecsós alapot. Ha szükséges, tovább sózzuk.
Egy tálban egy kevés sóval felverjük a nyolc tojást és ráöntjük a lecsós alapra. Ezután az egészet készre sütjük. Ropogós sajtos kiflivel, kovászos uborkával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.