A megtisztított csirkét és a bacont apró kockára vágjuk. A póréhagymát csíkokra szeljük, és kevés olajon elkezdjük dinsztelni, majd hozzáadjuk a húst és a bacont, tovább pirítjuk, és megsózzuk, megborsozzuk. Amikor megpárolódott a hús, levesszük a tűzről, és hűlni hagyjuk.
A tojásokat egy tálba ütük, a tejszínnel együtt felverjük, majd belekeverjük a felaprított snidlinget és a reszelt sajtot.
A tésztát felengedjük, kinyújtjuk, majd egy nagyobb vagy több kisebb pitetálat kibélelünk vele, az alját villával megszurkáljuk. Egyenletesen elosztjuk a tésztán a baconös csirkét, majd tejszínes-sajtos tojással leöntjük.
200 fokra előmelegített sütőbe toljuk, és pirulásig sütjük. Zöldsalátával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.