A karfiolt megtisztítjuk, rózsákra bontjuk, majd roppanósra főzzük forrásban lévő, sós vízben. Ezután óvatosan leszűrjük.
Felforrósítjuk a vajat, világosra pirítjuk rajta a lisztet, majd kis adagokban, kevergetve felöntjük a tejjel és a tejszínnel. Sózzuk és borsozzuk, ízlés szerint.
A petrezselymet megmossuk, finomra vágjuk. A sajtot lereszeljük, majd a tejszínes mártásba forgatjuk a leszűrt karfiollal együtt. Az egészet kivajazott tűzálló tálba terítjük, majd 200 fokos sütőben aranyszínűre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.