A pisztrángokat sós borsos fűszervajjal bekenjük, félretesszük.
A zöldségeket felszeleteljük. A tepsit olivaolajjal kikenjük és kibéleljük és felszeletelt zöldségekkel belefektetjük.
A zöldségekre fektetjük a fűszervajas pisztrángokat, ráteszünk mindegyikre 1-1 szelet füstölt szalonnát, majd lefóliázva 180 C fokos előmelegített sütőbe tesszük.
30 perc után a fóliát levesszük és pirosra sütjük. A végén összevágott snidlinggel díszítjük.
Megjegyzés
nagyon ajánlom, mert nagyon finom, egészséges, és nem tartalmaz felesleges szénhidrátot.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.