A mandulát forrásban lévő vízbe dobjuk, leszűrjük, majd eltávolítjuk a külső héját. Ugyanígy megtisztítjuk a pisztáciát is. Mindkettőt hagyjuk megszáradni, majd aprítógépben megőröljük.
Hozzáadunk 5 dkg porcukrot, és összedolgozzuk. Végül belekeverjük a rumot. A mandulát szintén pürésítjük a megmaradt cukorral és 1 evőkanál vízzel. Az egészet sima masszává gyúrjuk.
1 cm átmerőjű gombóckákat formázunk a pisztácia massza kétharmadából, majd bevonjuk a mandulamasszával úgy, hogy végül 4 cm átmerőjű gombócok keletkezzenek. Mindet a hűtőbe tesszük, hogy megszilárduljanak.
A bonbonok egyharmadát a felolvasztott csokoládéba mártjuk, majd rácsra tesszük, hogy a máz megszilárduljon. A maradék bonbonok felét kakaóporban, a másik felét porcukorban meghempergetjük. A fehér csokoládét is megolvasztjuk, és a csokoládé masszával bevont bonbonokat díszítjük vele.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.