A tésztához a tojásfehérjét kemény habbá verjük az eritrittel, majd hozzáadjuk a lisztkeveréket és a sütőport. Kivajazott, kilisztezett tepsibe tesszük, és 180 fokra előmelegített sütőben megsütjük.
A krémhez a tejben elkeverjük az édesítőt, a tojást, a pudingport, és feltesszük melegedni, majd amikor felolvadt a cukor is, hozzátesszük a csokit. Sűrű krémmé főzzük. Hagyjuk hűlni, majd a vajjal kihabosítjuk.
A kihűlt piskótára kenjük a krémet, és megszórjuk kakaóbabbal. A hűtőben 3-4 órát állni hagyjuk. Hasábokra vágva kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.