A muffinformákat papírkapszlikkal kibéleljük. A vajat a tojással és az eritrittel alaposan elkeverjük, majd hozzákeverjük a kávét és a tejet, végül a kakaóporral és sütőporral elvegyített rizslisztet is. Mindegyik muffinkapszliba egy-egy evőkanálnyi tésztát kanalazunk, majd egy-egy kocka csokit teszünk, végül a maradék masszával egyenletesen befedjük.
190 fokra előmelegített sütőben, légkeverés mellett, 20 perc alatt megsütjük, és hűtőrácsra tesszük őket. A fondant-t vagy a marcipánt 3-4 mm vastagra kinyújtjuk, majd a muffinok méretéhez mérten kivágunk belőle annyi, jó hosszú alapú trapézt, amennyi muffint dekorálunk. A muffinokat körbekenjük lekvárral, majd burkoljuk a fondant-nal. A csészékre a maradék maradék burolatból füleket készítünk.
Az olvasztott csokit óvatosan a csészékbe kanalazzuk: ez lesz a kávé. Végül 2-3 pillecukorból készített kockacukorral édesítjük a kész "kávét."
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.