A palacsinta tésztájához a lisztet keverőtálba szitáljuk. A tojásokat kézi habverővel összekeverjük a csokis szójaitallal, az ásványvízzel és a cukorral. A masszát állandó keverés mellett apránként a liszthez adjuk, közben vigyázunk arra, hogy ne csomósodjon össze. 30 percig pihentetjük a tésztát.
A mandarinos túróhoz a friss mandarint meghámozzuk, a konzervet lecsöpögtetjük, a levéből 5 evőkanálnyit felfogunk. A túrót összekeverjük a konzervmandarin felfogott levével vagy ugyanilyen mennyiségű mandarinos ivólével, a vaníliás cukorral, a mézzel és a citromlével.
A mandarint óvatosan a túrómasszába forgatjuk. A tésztát jól átkeverjük. 28 cm átmérőjű bevonatos serpenyőben egy kevés étolajat felforrósítunk. Beleöntünk egy kis merőkanálnyi tésztát, és az alján egyenletesen elosztjuk. Néhány mandulaszemet a még folyékony tésztára szórunk. A palacsinta mindkét oldalát kb. 2 perc alatt megsütjük. Mielőtt megfordítjuk, a serpenyőbe egy kevés olajat teszünk.
A megmaradt tésztából még hét palacsintát készítünk, és melegen tartjuk őket. A mandarinos túrót elosztjuk a palacsintákon, majd mindegyiket tölcsérformára hajtjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.