A tejet, a tojást, a szódavizet és az olajat összekeverjük a liszttel. Miután csomómentesre kevertük a hozzávalókat, palacsintasütőben szép barnára sütjük a tészta mindkét oldalát.
A töltelékhez felforraljuk a tejet a cukorral, majd amikor felforrt, beletesszük az aprított diót, a fahéjat és a citrom héját.
Egy lábasban vizet melegítünk, majd ráteszünk egy akkora edényt ami éppen a lábasba illik. Ebbe az edénybe tesszük a vajat, a kakaót, a cukrot és a rum aromát majd összemelegítjük őket.
A palacsintát megtöltjük a diós töltelékkel, feltekerjük vagy háromszög formájúra hajtogatjuk végül meglocsoljuk a csokimázzal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.