Egy serpenyőben kókuszzsírt melegítünk fel. Rátesszük a megmosott, felkockázott csirkemell darabokat.
A húst fehéredésig sütjük, ekkor hozzáadjuk a megpucolt, felkarikázott paprikát, a felszeletelt póréhagymát, majd a megmosott és felkockázott cukkinit.
Fűszerezzük bazsalikommal, sóval, borssal, oregánóval, majd felöntjük körül-belül egy dl vízzel. Letakarjuk fedővel és hagyjuk puhulni.
Amikor a hús megpuhult, hozzá adjuk a rizstejszínt. Összekeverjük és fedő nélkül forralunk rajta egyet. Pár perc után kész van.
Elkészítjük a galuskát: egy tálba szitáljuk a barnarizslisztet, a riszlisztet, a kukoricalisztet, hozzáadjuk a sütőport, a tojást, majd összekeverjük. Ekkor hozzáadunk pár csepp citromlét és a felolvasztott vajat. Megsózzuk és hozzá adjuk a chia magot is és hozzá öntünk körül-belül egy dl vizet. Csomómentesre keverjük.
A fazékban vizet forralunk, megsózzuk és adunk hozzá pár csepp olívaolajat. Ha forr, beleszaggatjuk a galuskát. Ha a galuskák feljöttek a víz tetejére, leszűrjük és a hús mellé kanalazva, petrezselyemmel megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.