A répát és a cukkinit megmossuk, majd apróra vágjuk. Összekeverjük és hozzáadjuk a zabpelyhet, a csicseriborsólisztet, a ghít és a fűszereket. Végül hozzáadjuk a vizet is, összekeverjük és pár percig állni hagyjuk.
Vizes kézzel golyókat formázunk a tésztából, majd lelapítjuk. A fasírtokat sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, majd 180-200 fokra előmelegített sütőben kb. 30 perc alatt készre sütjük.
Megjegyzés
Ez a fasírt nagyon egyszerű és finom - a fűszerezést kedvedre tudod váltogatni magyaros, indiai vagy olaszos kombinációkkal. A csicseriborsóliszt és a zabpehely keveréke teljes értékű fehérjéhez juttatja a szervezetedet. Én reggelire is szoktam készíteni valamilyen szósszal vagy valamilyen körettel, zöldségekkel kiváló ebédnek vagy vacsorának, jó kirándulásokra útravalónak is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.