A kókusztejet megmelegítjük egy lábosban, és hozzádjuk a cukrot, a fahéjat és a zabpelyhet. Puhára főzzük, majd a megpucolt, kockára vágott almát is hozzákeverjük, és további pár percig főzzük együtt.
A tojásokat felverjük egy tálban, belekeverjük a zabpelyhes masszát, majd a hőálló tálakba helyezett felszeletelt eperkarikákra halmozzuk. Előmelegített sütőben 185 fokon 15 percig sütjük.
Közben a maradék megmosott epret egy botmixerrel pépesítjük a mentalevelekkel együtt. Tálalás előtt a megsült zabpehelyre öntjük, és így kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.