A diós kráter süti töltelékéhezpudingot megfőzzük a tejjel és a cukorral, a tasakon lévő utasítás szerint. Hagyjuk kihűlni, és néha megkeverjük, hogy ne keletkezzen rajta kéreg.
A tésztához a tojássárgáját elkeverjük a cukorral, hozzáadjuk a tejet és az étolajat, majd a lisztet és a sütőport. Óvatosan belekeverjük a habbá vert tojásfehérjét, a végén a diót.
Egy kb. 36 x 26 cm kivajazott, kilisztezett tepsibe öntjük a tésztát. Egy kiskanál segítségével pudingkupacokat teszek a tésztába, nem túl szorosan egymás mellé, sakktábla-mintában.
Előremelegített sütőben 160 fokon (alul-felülsütés) 40-45 perc alatt készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.