A tojást a cukorral habosra verjük, majd folyamatos kevergetés mellett hozzáadjuk az olajat, a tejet, a darált diót, a réteslisztet, a sütőport és a vaníliacukrot.
Egy körülbelül 20x30 cm-es tepsit zsiradékkal kikenünk, liszttel beszórjuk, beleöntjük a tésztát és 180 fokra előmelegített sütőben készre sütjük (kb. 25 perc).
A krémhez a pudingot a tejjel megfőzzük, majd kihűtjük. A vajat habosra keverjük és apránként hozzáadagoljuk a pudingot (folyamatos kevergetés mellett). A tölteléket a megsült tészta tetejére kanalazzuk, elsimítjuk, majd díszítjük (pl. csokoládéreszelékkel).
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.