A krumplikat bő sós vízbe előfőzzük, félpuhára(15-20 perc). Meghámozzuk a krumplit majd vékonyan felszeleteljük, majd kiolajozott sütőtálba cseréptető szerűen lerakjuk, majd sózzuk borsozzuk.
A kolbászt és a hurkát felkarikázzuk, a lila hagymát 6 gerezdekre szeljük, és elszórtan rárakjuk a krumpli tetejére. 180 fokra előmelegített sütőben, 30 perc készre sütjük.Tálalásnál gerezdekre vágott főtt tojással díszítjük.
Megjegyzés
Ez egy igazi téli fogás,hideg napokra tökéletes választás hurka, kolbász rajongóknak!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.