Egy nagy lábosban eloszlatjuk a tésztát. Egyenletesen rárétegezzük a csíkokra vágott bacont, a felkockázott sütőtököt és a vékonyan felkarikázott salottát, majd ráforgácsoljuk a vajat. A szerecsendióval, a sóval, borssal és a lecsipkedett rozmaringlevélkékkel fűszerezzük.
Az egészet felöntjük 7,5 dl vízzel, majd felforraljuk, és közepes tűzön, időnként átkeverve főzzük 15 percig, amíg az edény alján 2 cm magas főzőlé marad. Ezután a lekapcsolt tűzhelyen állni hagyjuk 5 percig.
Végül átkeverjük, és rozmaringgal díszítve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.