A csirkemellet csíkokra vágjuk, sózzuk, borsozzuk. A vajat felforrósítjuk egy serpenyőben, beletesszük a húst és szép pirosra sütjük. Ha megpuhult egy tányérra szedjük és lefedjük.
A tésztát a csomagoláson található előírás szerint forró, sós vízben kifőzzük és leszűrjük.
A húsleves alaplét beleöntjük a serpenyőbe, hozzáadjuk a citromlevet, a mézet, az apróra vágott fokhagymát, ízlés szerint fűszerezzük oregánóval, petrezselyemmel és rozmaringgal. A mártást felforraljuk, majd beletesszük a tésztát és a csirkemellet és összekeverjük. Reszelt sajttal megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.