A puha margarint és a cukrot összedolgozzuk, a 4 tojást egyenként hozzáadjuk.
A sütőport, a lisztet és a diót elkeverjük, majd a tojásos keverékhez adjuk.
Kikent, kilisztezett, az alján sütőpapíros tepsibe öntjük, rárakjuk a meggyet, és megszórjuk kristálycukor és fahéj keverékével. 180 fokon, kb. 50-60 percig sütjük. Tűpróba szükséges!
A fahéj a cukorral, szép márványos réteget képez a süti tetején, nagyon finom és egyszerű! Ha nincs otthon dió, akkor 25 dkg lisztet számoljunk, és a meggy helyett tehetünk más gyümölcsöt is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.