Az egész tojást habosra keverjük a cukorral egy fém tálban, majd hozzáadjuk a vajat, a mézet, a tejet, majd ezt a masszát gőz felett sűrűre főzzük. A lisztet és a szódabikarbónát összekeverjük, majd a meleg masszához öntjük, és simára keverjük. Sütőpapírral beborított sütőlapon, 180 fokra előmelegített sütőben, négy lapot sütünk belőle, darabonként kb. 20 perc alatt.
A margarint a cukorral habosra keverjük, a grízt a tejben, kb.5 perc alatt megfőzzük, és ha kihűlt, összekeverjük a vajas masszával és a vaníliás cukorral.
A lapokat úgy töltjük meg, hogy az alsó és a felső lapok között vajas krém legyen, a krémmel töltött lapokat pedig baracklekvárral ragasztjuk össze. Ha kész, porcukorral megszórjuk, másnap fogyasztjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.