A megmosott epret kicsumázzuk, és leitatjuk róla a vizet. A leszárazott spenótot, valamint a rukkolát megmossuk és jól lerázzuk, majd a leveleket falatnyi darabokra tépjük.
A dresszinghez 10 dkg epret pürésítünk az olívaolajjal és a citromlével, majd sóval, borssal ízesítjük. A maradék epret nagyság szerint félbevágjuk vagy negyedeljük. A sajtot felkockázzuk. A feldarabolt epret egy nagy tálban óvatosan összeforgatjuk a spenóttal, a rukkolával, a sajttal és a dresszinggel.
A salátát szükség esetén megsózzuk, megborsozzuk, majd adagonként tányérokra halmozzuk, megszórjuk a dióbéllel, és tetszés szerint meglocsoljuk egy kevés balzsamecettel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.