A habos almás süti elkészítéséhez a lisztet, 15 dkg barna cukrot, a sütőport, a margarint és 1 egész tojást 3 db tojássárgájával gyors mozdulatokkal linzertésztává gyúrunk, és becsomagolva a hűtőbe tesszük.
Meghámozzuk az almát, amit lereszelünk, majd hozzáadjuk a fahéjat, 15 dk barnacukrot és a búzadarát. Összekeverjük, pár percig állni hagyjuk, majd ezután kinyomkodjuk a levét.
A linzertésztát kinyújtjuk és közepes méretű tepsibe tesszük. Erre ráhalmozzuk az almás tölteléket.
A 3 tojás fehérjéhez hozzáadjuk a porcukrot, majd gőz fölött kemény habbá verjük. A tojáshabot ráhalmozzuk az almás töltelékre és forró sütőbe helyezzük. Addig sütjük ameddig a hab szép aranybarna lesz.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.